Een onvergetelijke Kerst bij Sublime

Vier jij Kerst dit jaar met jouw familie of vrienden bij Sublime in Waalwijk? Dan ben je van harte welkom. Chef Nils en zijn team bereiden op 25 en 26 december een spraakmakend vijfgangenmenu. Dit is naar wens (met kaas) uit te breiden naar 6 gangen. Waar je ook voor kiest: je gaat ongedwongen genieten van de allerlekkerste gerechten.

Een avondvullend programma

We starten met een crudité en 2 amuses. Na een voorgerecht verrassen we met twee tussengerechten om het hoofdgerecht in te luiden. We sluiten af met een pre dessert en een dessert. Kortom: een avondvullend menu dat garant staat voor een onvergetelijk Kerst!

Kerstmenu Sublime 2018

Kroepoek van parmesaanse kaas en tomaat
~
Hazenpeper / cranberry / hazelnoot
~
Picalilly / brandade tonijn / briquedeeg
~
Marbre / kalfssucade / pata negra / shii taken / appel walnoot vijg / Waalwijks brood
~
Quinoa/ paling / Bretonse wortel / kardemom / groene asperge / procureur
~
Tarbot / zuurkool / gevogeltejus / kappertjes / amandelschaafsel / bieslook / sjalot
~
Hert / persilade / atjar rode kool /pommes bouchon / spruit / jus truffel / knolselderij BBQ
~
Hangop / speculaas / gluhwein
~
"Kerstlandschap Sublime"

We pakken extra uit

Bij Sublime is het elke avond genieten. Met Kerst pakken we extra uit. Aangezien wij werken met uitsluitend verse producten en niet graag voor niets exclusieve, dagverse producten bestellen, vragen wij onze gasten een 50% aanbetaling bij reservering.

Reserveren

Reserveren kan via onze website. Voor een vijfgangendiner betaalt u € 67,50 euro per persoon. Bij zes gangen (met uitbreiding kaas) is dat € 80,- per persoon. Drankjes rekent u na het diner apart af.

Wilt u all-inclusive genieten van uw kerstmenu? Dan betaalt u voor 5 gangen inclusief alle dranken € 110,- en € 120,- bij 6 gangen (inclusief begeleidende wijnen, feestelijk aperitief, koffie en water).

Dieetwensen

Heeft u dieetwensen? Dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Wilt u deze alstublieft duidelijk aangeven bij uw reservering?

Reserveer voor Kerst

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze menu’s of andere nieuwtjes rondom Sublime?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Time for a change!

Sublime 2020 staat voor verandering. Na 1,5 jaar zijn we tot de conclusie gekomen dat we nog niet op het juiste pad zitten. Na veel overleg gaan we onze koers wijzigen. We zullen voor een breder publiek toegankelijker worden. Dit houdt in dat er dingen intern gaan veranderen. Helaas moeten we afscheid nemen van mensen van het eerste uur. Dit gaat ons erg aan het hart, maar hierin neemt iedereen de keuze die bij hem of haar past. In januari zal de brasserie onveranderd doordraaien en bent u nog steeds van harte welkom!

Begin februari gaan wij met het team hard aan de slag om Sublime anders op de kaart te zetten. Vanaf woensdag 4 maart zal de Brasserie weer openen en willen wij u hartelijk welkom heten om kennis te maken met onze nieuwe kaart.

Al nieuwsgierig? Houd ons in de gaten op Facebook en Instagram. Tot snel bij Brasserie Sublime!