Sublime is gesloten zondag 29 december t/m donderdag 2 januari 2020. We zijn weer geopend op vrijdag 3 januari 2020 vanaf 17:30 uur.

Een unieke kennismaking

Op 1 september 2018 opent Sublime de deuren. Hoewel we staan te trappelen om iedereen te ontvangen en onze prachtige gerechten aan u te presenteren, staat de eerste maand helemaal in het teken van ‘kennismaken’.

Wij met onze gasten, en u met onze brasserie. We zijn in september 2018 dan ook uitsluitend voor het diner én na reservering geopend.

Sublime serveert de hele maand september een speciaal kennismakingsarrangement. U kunt hiervoor inschrijven via onze website. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met het reserveren van de gewenste datum waarop u wenst langs te komen.

Sublime serveert de hele maand september een speciaal kennismakingsarrangement. In ons kennismakingsarrangement verrast onze keukenbrigade met vier fantastische gangen. Tafelwater en koffie met friandises zijn bij de prijs van € 49,50 inbegrepen. U kunt uw diner naar wens uitbreiden met extra gerechten, zoals kazen of specialiteiten van onze wijnkaart.

Crudité
Pinda, emping, soja
Amuse
Cepes, parmesaan, olijf
Voorgerecht
Krab, avocado, radijs, tomaat, vinaigrette, citrus
Tussengerecht
Tongschar, mossel, quinoa, paprika, algen, Stroganoff
Hoofdgerecht
Holstein rund, structuren maïs, pommes fondant, jus rode wijn, groene asperge
Dessert
“GEEL” ananas, mango, passievrucht, sorbet

Wilt u een plekje op deze kennismakingsavonden bemachtigen en profiteren van dit unieke arrangement? Reserveer dan uw stoel(en) via onze website.

Na de officiële opening -op zaterdag 29 en zondag 30 september- is Sublime 5 dagen per week geopend voor lunch én diner. Onze menukaart biedt volop mogelijkheden om ook à la carte culinair te genieten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze menu’s of andere nieuwtjes rondom Sublime?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.