Een unieke kennismaking

Op 1 september 2018 opent Sublime de deuren. Hoewel we staan te trappelen om iedereen te ontvangen en onze prachtige gerechten aan u te presenteren, staat de eerste maand helemaal in het teken van ‘kennismaken’.

Wij met onze gasten, en u met onze brasserie. We zijn in september 2018 dan ook uitsluitend voor het diner én na reservering geopend.

Sublime serveert de hele maand september een speciaal kennismakingsarrangement. U kunt hiervoor inschrijven via onze website. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met het reserveren van de gewenste datum waarop u wenst langs te komen.

Sublime serveert de hele maand september een speciaal kennismakingsarrangement. In ons kennismakingsarrangement verrast onze keukenbrigade met vier fantastische gangen. Tafelwater en koffie met friandises zijn bij de prijs van € 49,50 inbegrepen. U kunt uw diner naar wens uitbreiden met extra gerechten, zoals kazen of specialiteiten van onze wijnkaart.

Crudité
Pinda, emping, soja
Amuse
Cepes, parmesaan, olijf
Voorgerecht
Krab, avocado, radijs, tomaat, vinaigrette, citrus
Tussengerecht
Tongschar, mossel, quinoa, paprika, algen, Stroganoff
Hoofdgerecht
Holstein rund, structuren maïs, pommes fondant, jus rode wijn, groene asperge
Dessert
“GEEL” ananas, mango, passievrucht, sorbet

Wilt u een plekje op deze kennismakingsavonden bemachtigen en profiteren van dit unieke arrangement? Reserveer dan uw stoel(en) via onze website.

Na de officiële opening -op zaterdag 29 en zondag 30 september- is Sublime 5 dagen per week geopend voor lunch én diner. Onze menukaart biedt volop mogelijkheden om ook à la carte culinair te genieten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze menu’s of andere nieuwtjes rondom Sublime?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Time for a change!

Sublime 2020 staat voor verandering. Na 1,5 jaar zijn we tot de conclusie gekomen dat we nog niet op het juiste pad zitten. Na veel overleg gaan we onze koers wijzigen. We zullen voor een breder publiek toegankelijker worden. Dit houdt in dat er dingen intern gaan veranderen. Helaas moeten we afscheid nemen van mensen van het eerste uur. Dit gaat ons erg aan het hart, maar hierin neemt iedereen de keuze die bij hem of haar past. In januari zal de brasserie onveranderd doordraaien en bent u nog steeds van harte welkom!

Begin februari gaan wij met het team hard aan de slag om Sublime anders op de kaart te zetten. Vanaf woensdag 4 maart zal de Brasserie weer openen en willen wij u hartelijk welkom heten om kennis te maken met onze nieuwe kaart.

Al nieuwsgierig? Houd ons in de gaten op Facebook en Instagram. Tot snel bij Brasserie Sublime!