Kerst vier je samen, bij Sublime

Sublieme kerstdagen zijn dagen waarvan je kunt genieten, die je bijblijven om de mooie momenten en de weinige stress. Dagen waarop veel kan, maar niks hoeft. Brasserie Sublime doet er dit jaar alles aan om gasten met dat gevoel te ontvangen, te fêteren, te laten genieten. Want op eerste en tweede kerstdag serveren we onze kerstproeverijen. Een smaakroute langs 7 kleinere gerechtjes om de vingers bij af te likken, in een ongedwongen sfeer. Op uw verzoek en bij de door u gekozen gerechten gecombineerd met een bijpassend glas.

Waar u rekening mee kunt houden

We ontvangen u graag rond de klok van drie op de door u gekozen dag. Sublime staat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. U kunt dus genieten van lichte gerechten met het zwaartepunt op smaak. Nooit te veel, altijd bijzonder. We eindigen niet te laat op de avond, zodat u ontspannen huiswaarts gaat.

Vanzelfsprekend is het kerstarrangement alleen op reservering beschikbaar. Heeft u specifieke dieetwensen of allergieën? Als u deze bij de reservering meteen aangeeft, kunnen we daar rekening mee houden.

Prijs

Kerstarrangement: € 85
Bijpassende dranken: € 7 per glas

Klik hier om te reserveren

Het menu

Amuses van de chef

Voorgerecht
Hamachi, grapefruit, komkommer, gember , creme cru, kroepoek

Tussengerecht
Gyoza landhoen, pompoen, thaïse curry, granaatappel, macadamia, knolselder, granaatappelmelasse, yoghurt

Tussengerecht
Tarbot , eekhoorntjesbrood, vinaigrette van jus de veau, krokante aardappel, mousseline, linzen/ gerookte boter

Tussengerecht
Varkenswang , gestoofd, vadouvan, bbq, mais, babaganouche, gezouten citroen, crunch

Hoofdgerecht
Hert, knol green egg , rode biet , jus van kaneel en verse vijg, pommes anna, bossche koek, vijg walnoot

Kaas
5 soorten kaas met passend garnituur

Pre-dessert
Groene appel, sereh, limoen

Dessert
Witte chocolade, passievrucht, pistache, souffle van passievrucht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze menu’s of andere nieuwtjes rondom Sublime?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Time for a change!

Sublime 2020 staat voor verandering. Na 1,5 jaar zijn we tot de conclusie gekomen dat we nog niet op het juiste pad zitten. Na veel overleg gaan we onze koers wijzigen. We zullen voor een breder publiek toegankelijker worden. Dit houdt in dat er dingen intern gaan veranderen. Helaas moeten we afscheid nemen van mensen van het eerste uur. Dit gaat ons erg aan het hart, maar hierin neemt iedereen de keuze die bij hem of haar past. In januari zal de brasserie onveranderd doordraaien en bent u nog steeds van harte welkom!

Begin februari gaan wij met het team hard aan de slag om Sublime anders op de kaart te zetten. Vanaf woensdag 4 maart zal de Brasserie weer openen en willen wij u hartelijk welkom heten om kennis te maken met onze nieuwe kaart.

Al nieuwsgierig? Houd ons in de gaten op Facebook en Instagram. Tot snel bij Brasserie Sublime!