Sublime 2020: time for a change!

Sublime 2020 staat voor verandering. Na 1,5 jaar zijn we tot de conclusie gekomen dat we nog niet op het juiste pad zitten. Na veel overleg gaan we onze koers wijzigen. We zullen voor een breder publiek toegankelijker worden. Dit houdt in dat er dingen intern gaan veranderen. Helaas moeten we afscheid nemen van mensen van het eerste uur. Dit gaat ons erg aan het hart, maar hierin neemt iedereen de keuze die bij hem of haar past. In januari zal de brasserie onveranderd doordraaien en bent u nog steeds van harte welkom!

Begin februari gaan wij met het team hard aan de slag om Sublime anders op de kaart te zetten. Vanaf woensdag 4 maart zal de Brasserie weer openen en willen wij u hartelijk welkom heten om kennis te maken met onze nieuwe kaart.

Al nieuwsgierig? Houd ons in de gaten op Facebook en Instagram. Tot snel bij Brasserie Sublime!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze menu’s of andere nieuwtjes rondom Sublime?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Ontspannen. Tafelen. Borrelen. Vanaf 4 maart.

De folie zit nog tegen de ramen, de brainstorms zijn achter de rug. Sublime kent de nieuwe weg die het gaat inslaan vanaf 4 maart. We blijven een unieke locatie in het Waalwijkse horecalandschap. Een restaurant waar smaak en gastvrijheid voorop staan, zonder hoogdravende pretenties te hebben. Binnenlopen bij Sublime wordt binnenlopen in een ambiance van sfeer en gezelligheid. Waar een kop koffie even gewoon is als uitgebreid tafelen. Waar je even tot rust komt na die drukke werkdag of juist na een intensieve dag shoppen. Waar je de dag doorspreekt met je vriendinnen of waar je juist even stilstaat bij je trouwdag van 6 jaar geleden. Vanaf woensdag 4 maart openen we onze deuren weer. En natuurlijk hopen we je dan snel te zien om kennis te maken met ons nieuwe concept en onze nieuwe kaart.

Al nieuwsgierig? Houd ons in de gaten op Facebook en Instagram. Tot snel bij Brasserie Sublime!