Sublime gesloten vanaf maandag 5 augustus tot en met dinsdag 20 augustus 2019.

Menu

Onze keuken

Sublime heeft een Frans getint keuken. Met wereldse invloeden zorgen we voor subtiele smaakcombinaties in onze gerechten.

Puur en vers

We verrassen onze gasten graag met huisgemaakte heerlijkheden. Wij werken hiervoor uitsluitend met kwaliteitsproducten. Alle gerechten dragen we met trots uit en dat ziet u terug op uw bord. Van de chefs specials tot en met de barfoods en het gebak. Alles is puur en vers bereid.

Onze menukaart

Onze chef presenteert elke maand een nieuw menu. Het aantal gangen bepaalt u helemaal zelf. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om à la carte te eten. We koken graag met de jaargetijden mee. Hierdoor komt u regelmatig specialiteiten van het seizoen tegen. Aan onze bar wacht u een aparte borrel- en barfoodkaart.

Sublieme keuze

Of u nu kiest voor een meergangenlunch, een à la carte-diner of een van de smakelijke barfoods, u heeft altijd een sublieme keuze. Vanaf 8 personen serveren wij enkel ons verrassingsmenu.

À la carte is mogelijk tot 8 personen, vanaf 8 personen serveren wij een menu in overleg. Ons verrassingsmenu is alleen per tafel te bestellen.


Arrangement
Voor, hoofd & koffie 29,50
Voor, hoofd, na & koffie 37,50
Gerechten
Kalfskroketten, Thomas Kellenaers, grove mosterd, specerijen 9,50
Soto ajam, kokos, sojabonen, ei, groentjes 9,50
Croque monsieur, béchamel, gruyère, ham, Goudse opleg 9,50
Geitenkaas, salade , honing, gebrande noten, kaasatelier 9,50
Oude kaas, mosterdzaad, piccalilly, radijs, zoetzuur 11,50
Spinata romana, aceto balsamico, rucola, augurk, beukenzwam 11,50
Makreel, aangemaakt, gedroogde tomaat, avocado, zwarte olijf, ei 11,50
Toast cannibale, brioche, ketchup, Waalwijk’s zuur, tabasco 11,50
Garnalenkroketten, Thomas Kellenaers, dragondip, citroen, peterselie 13,50
Tonijn tataki, tay soy, sojabonen, prei, bosui, rode peper 13,50
M.R.IJ, smeerkaas, truffelmayonaise, pickle, parmezaan, gebrande nootjes 13,50
Ceasar salade, kip, ansjovis, croutons, little gem, tomaat 13,50
Verrassingsmenu
3 gerechten 39,50
4 gerechten 47,50
5 gerechten 53,50
6 gerechten 62,50
Begeleidende wijnen, per glas 7,00
Kaas extra gang 10,00
Kaas in plaats van dessert 7,50
À La Carte
Voorgerechten
M.R.IJ, Amsterdams zuur, smeerkaas, creme van sjalot, toast 16,50
Ganzenlever, gecaramelliseerde asperges, gevogelte truffeljus 18,50
Tonijn, geschroeid, groene curry ijs, sojabonen, ponzu, granny smith, kaffirlime 16,50
Gerookte pastrami van dubbeldoel rund, gemarineerde asperge, gepekelde eidooier, tomaat antiboise, brique deeg, emulsie peterselie 16,50
Tartaar zeebaars, structuren van snijboon, radijs, alg, tay soy gel 15,50
Hoofdgerechten
Tournedos, groene asperge, canneloni savooie kool, gebrande ui, morille jus, dauphine 31,50
Kippendij, “Boemboe Bali”, paksoy shanghai, zoetzure sjalot, crunch, cremecashew, schuim kreeft 24,50
Zeeduivel op de graat, asperge, lamsoor, emulsie zeekraal, mousseline, schuim van gepofte knoflook 28,50
Lam Lozere, rack, stoof, rode zomerbiet, koffie, asperge, jus van koffie en tonkaboon 29,50
Harder, koolrabi, peterseliewortel, vissaus met curry, pommes praque, aardappelkaantjes 25,50
Nagerechten
Kaas uit de “kaasvitrine”, Internationaal, passend garnituur 15,50
Pure chocolade, creme, krokant, sorbet, zwarte gelei 12,50
Panna cotta, aardbeien, merengue, lychee, slagroom, rozenwater 12,50
Framboos, frambozenpudding, yoghurt sponge, sorbet framboos en edik, florentine met pistache 12,50
Borrel
Brood, boter, aïoli zwarte knoflook, olijfolie 4,50
Pata negra 50 gram 13,00
Pata negra 100 gram 25,00
Oester Gillardeau nr. 3 naturel 4,50
Oester Gillardeau nr. 3 oosters 4,75
Kalfsbitterballen Thomas Kellenaers, grove mosterd, specerijen, 8 stuks 7,50
Garnalenbitterballen Thomas Kellenaers, dragondip, citroen, peterselie, 10,00
Friet van friethoes, verse mayonaise, vikingzout 3,50
Loempia, kip, soja-chili dip, bosui, 5 stuks 6,50
Padron pepertjes, sel maldon, saus romesco 6,50
Oude kaas 800 dagen gerijpt 8,50
Brandt en Levie venkel worstje 75 gram 5,25
Brandt en Levie chipotle & cacao worstje 75 gram 5,25
Briochebroodje, pulled chicken, coleslaw, bbq-lak 7,50
Steamed bun, buikspek, hoi sin , prei, bosui, 2 stuks 8,00
Wijnen per glas
Cava Brut 'Organic Single Vineyard' Dignitat Penedès 6,00
Chardonnay ‘Réserve’ Chalmet 2016 Languedoc 6,00
Verdejo ‘Erre de Herrero’ Jose Manuel de Herrero 2018 Rueda 6,00
Sauvignon Blanc ‘Janine Vedel’ Bodegas Herrera 2017 Rueda 6,00
Quattro di Rossi ‘Ripassato’ Monteforte 2016 Veneto 6,00
MIMI en Provence ‘Grande Resèrve’ Vins Bréban 2018 Provence 6,00
Cocktails
Gin tonic kruidig 9,50
Gin tonic fris 9,50
Gin tonic fruitig 9,50
Vermouth tonic 9,50
Caïprinha 10,00
Negroni 10,00
Moscow mule 10,00
Whiskey sour 10,00
Espresso martini 10,00
Sublime cocktail 8,50
Bieren
Veltins Pilsener 25 cl (tap) 2,75
Veltins Malt 3,00
Veltins Radler Malt 3,00
La Trappe Isi D’or (tap) 4,50
La Trappe Witte Trappist (tap) 3,75
La Trappe Blond 4,50
La Trappe Dubbel 4,50
La Trappe Tripel 4,50
Vedett Extra Blond Pilsener 4,00
Vedett Extra IPA 4,00
Vedett Extra White 3,75
Liefmans Fruitesse 3,50
Liefmans Goudenband 6,50
Liefmans Kriek Brut 6,50
Corona Mexican Beer 5,50

Delen

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze menu’s of andere nieuwtjes rondom Sublime?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.