Reserveren

Reserveren

U wilt komen kennismaken met Sublime? Of u kent ons al en wilt opnieuw de fijne sfeer en mooie gerechten komen proeven? Maak dan online uw reservering. Komt u met een groep van meer dan 8 personen? Dan ontvangen we uw reservering graag via: info@brasseriesublime.nl.

Dieetwensen

Bij Sublime doen we er alles aan om u een onvergetelijke culinaire ervaring mee te geven. Uiteraard hebben we oog voor de persoonlijke wensen van onze gasten. In geval van allergieën of andere dieetwensen verzoeken we u deze bij uw reservering al zoveel mogelijk door te geven.

Aangepaste openingstijden

In verband met zomervakantie is Sublime gesloten vanaf maandag 5 augustus tot en met dinsdag 20 augustus 2019.

Reserveer direct

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze menu’s of andere nieuwtjes rondom Sublime?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Time for a change!

Sublime 2020 staat voor verandering. Na 1,5 jaar zijn we tot de conclusie gekomen dat we nog niet op het juiste pad zitten. Na veel overleg gaan we onze koers wijzigen. We zullen voor een breder publiek toegankelijker worden. Dit houdt in dat er dingen intern gaan veranderen. Helaas moeten we afscheid nemen van mensen van het eerste uur. Dit gaat ons erg aan het hart, maar hierin neemt iedereen de keuze die bij hem of haar past. In januari zal de brasserie onveranderd doordraaien en bent u nog steeds van harte welkom!

Begin februari gaan wij met het team hard aan de slag om Sublime anders op de kaart te zetten. Vanaf woensdag 4 maart zal de Brasserie weer openen en willen wij u hartelijk welkom heten om kennis te maken met onze nieuwe kaart.

Al nieuwsgierig? Houd ons in de gaten op Facebook en Instagram. Tot snel bij Brasserie Sublime!